Türk Demokrasi Vakfı Başkanı Sayın A.Baki Mert ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan ve ailesine başsağlığı dileklerini iletmek üzere bir taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Türk Demokrasi Vakfı Başkanı A.Baki Mert’in yanı sıra, İzmir Milletvekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Haydar Altıntaş, Genel Sekreter Sayın Nur Kaan, Mütevelli Heyeti Üyesi ve Enerji Politikaları Sorumlusu/Direktörü Sayın Ali Arif Aktürk katıldı.

DEVA Partisi’nden ise Genel Başkan Sayın Ali Babacan, Genel Başkan Yardımcısı Sayın İdris Şahin ve Basın Müşaviri Sayın Ömer Şahin ziyarette hazır bulundu.

Bu acı günlerinde Sayın Babacan ve ailesine en içten taziyelerimizi sunar, başsağlığı ve sabır dileriz.